SRBIJA VAS ČEKA I BESKRAJNO VOLI Predsednik Vučić sa mladim sportsitima: Mi veće bogatstvo od ovoga nemamo

10:09

10.08.2023

Podeli vest:

printscreen/TV Pink

Predsednik Aleksandar Vučić ugostio je mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, učesnike kampa „Srbija te zove 2023“.

– Draga deco, divni mladi ljudi, hvala vam. Ponosni smo što ovoliki broj dece dolazi u Beograd, što radite najlepše stvari, pokazujete toliku ljubav prema našoj Srbiji. Moj otac je poreklom sa druge strane Drine i uvek su pevali „Oj, Srbijo, mila mati, uvek ću te tako zvati“ – kazao je predsednik.

printscreen/TV Pink

– Hoću da se zahvalim i našim košarkaškim reprezentativkama ovde prisutnim. Oni koji se bave sportom, odlično znaju da gube, ali znaju i da je pobeda uvek cilj. Deco, ne postavljajte sebi male ciljeve, ne bavite se ogovaranjem, vaša požrtvovanost će uvek da se vidi. Kada budete radili, onda ćete dostiće najviše ciljeve. Sanjajte velike snove, kada ih ne sanjate, teško da možete nešto da udarite. Pred nama Ekspo, najavili smo strahovito ambiciozne ciljeve – dodao je Vučić.

– Za nas je važno da kada sanjamo velike snove, da ih i ostvarimo. Gurajte pravo, snažno i napred. Pre samo nekoliko godina, kada smo se borili za Beograd na vodi, mnogo ljudi je bilo protiv. Zamislite da smo odustali… Uradićemo baš sve, ako imamo snage i volje. Ne bi Bubka preskočio šest metara, da nije visoko postavio lestvicu. Mi vas čekamo, ovo je vaša zemlja, ma odakle da ste došli. Srbija vas uvek čeka i beskrajno voli. Vidimo se i sledeće godine – poručio je predsednik mladima.

printscreen/TV Pink

Vučić je od dece dobrio na poklon – uramljenu zastavu, od mališana iz Hrvatske. Na poklon je dobio i uramljenu sliku na kojoj su potpisi učesnika kampa „Srbija te zove“.

printscreen/TV Pink

Predsednik je na kraju poručio „Mi veće bogatsvo od ovoga nemamo“.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA STJUARTOM PIČOM: Glavna tema situacija na KiM i u regionu

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.