UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA! U svom krvavom piru ubio suprugu, oca i sina! Ranio je jednog policajca i još jednog muškarca i jednu ženu!

13:49

11.08.2023

Podeli vest:

Instagram

Bodibilder Nermin Sulejmanović koji je upucao suprugu danas u Gradačcu dok je prenosio zločin uživo na Instagramu, upucao se pred policijom. On je danas u svom krvavom piru ubio suprugu i još dve osobe. Ubistvo je prenosio uživo na Instagramu.

– Ubio sam oca i sina. Kako su mi naletili Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa – rekao je on na drugom snimku uživo. Tri osobe su ranjene.

Kako je kazao glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović, tri osobe su danas usmrćene na području Gradačca,  a tri ranjene iz vatrenog oružja. Radi se o punoletnim osobama.

Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo, naveo je Arnautović.

Kako je saopštio, Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

“Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Gradačac”, kazao je Arnautović.

Podsetimo, od jutros je bila u toku  potera za muškarcem za kojeg se sumnjiči da je “počinio višestruko ubistvo” u Gradačcu, na severu Bosne i Hercegovine. Iz policije je upućen i apel građanima da se ne kreću, da se sklone, ne izlaze na ulice jer je osumnjičeni i dalje u bekstvu.

“U užem delu grada potpuna obustava saobraćaja. Zatvoreni su ulazi i izlazi iz grada”, rekli su iz Policije.

Iz TužiIaštva Tuzlanskog kantona nisu mogli dati više informacija dok “ne dobiju kompletne informacije iz MUP-a TK-a”.

Ranije je iz MUP-a TK-a saopšteno da je u Gradačcu je došlo do “upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je prema prvim informacijama više osoba povređeno”.

“Za licem se intenzivno traga. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac. Policijski službenici su na licu mesta i poduzimaju potrebne mere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijalnu podršku”, saopšteno je iz MUP-a TK-a.

Nurkić se oglasio nakon tragedije u Gradačcu: “Tražiti smrtnu kaznu” Iz Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova i Federalne uprava policije su potvrdili da su stavili na raspolaganje MUP-u Tuzlanskog kantona i nadležnom tužilaštvu sve svoje kapacitete.

“Počev od Specijalne policijske jedinice FUP-a, Centra za forenzička ispitivanja, veštačenja i istraživanje FUP-a kao i inspektore iz Odseka za cyber kriminal FUP-a”, rekao je Ervin Mušinović, šef kabineta ministra unutrašnjih poslova FBiH.

Inače, osumnjičeni Sulejmanović   uživo se javio na Instagramu nakon stravičnih ubistava koji je počinio danas. Nakon što je završio obraćanje uživo na Instagramu, on je objavio dve fotografije. Na jednoj fotografiji prikazan je on sa bebom, dok je na drugoj beba i supruga.

– Samo sam htio porodicu, a ku*ve su krenule da raz*bu – napisao je Sulejmanović.

 

(Pančevac)

UBISTVO U DIREKTNOM PRENOSU NA INSTAGRAMU Osumnjičeni Nermin Sulejmanović u Gradačcu ubio ženu pucnjem u čelo! Nezvanično ubio je još jednu osobu i svoje dete!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.