AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Posavskog goniča i štence lepotance!

10:17

17.08.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „LJubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima. Novi vlasnici su obavezni da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu s propisima.

Posavski gonič

Ženka posavskog goniča, starosti oko dve i po godine, traži udomitelje, nakon
što je sterilisana, mikročipovana i vakcinisana protiv besnila. Naučena je na povodac i voli da se mazi, a socijalizovana je s drugim psima, tako da je pogodna i za udomitelje koji već imaju psa. Ona je jedan predivan pas i očekuje da se što pre skući i ode iz gradskog prihvatilišta (telefon 013/352-148) u kojem se privremeno nalazi.

Štenci lepotanci

Ova malena ekipa nalazi se na ulici u jednom gradskom naselju i u potrazi je za
odgovornim udomiteljima. O njima brine grupa naših humanih sugrađana, ali je svakako poželjno da se što pre udome i sklone sa ulice. Oni će biti srednjeg do većeg rasta, a svi su razigrani i veseli i uz malo strpljenja i pravilnog odgajanja izrašće u vaše najbolje prijatelje s kojima ćete zasigurno provesti nezaboravne trenutke. Druge informacije o ovim lepotancima mogu se dobiti na telefon 063/809-18-59.

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com. Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život!

 

(Pančevac)

HOTEL ZA PSE U PANČEVU PUN DO POSLEDNJEG MESTA: Vlasnici ne pitaju za cenu, rezervišu sobu za svog ljubimca par meseci unapred

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Čupka i Mileta!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Štence i Jazavičarče!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.