NAJVEĆA JUŽNOBANATSKA ŠKOLA OD SEPTEMBRA U NOVOM RUHU Učenici i osoblje OŠ Mika Antić u Pančevu dobijaju nove podove u okviru druge faze renoviranja! FOTO

15:49

18.08.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

U najvećoj južnobanatskoj školi „Miroslav Antić“ prošle godine u okviru prve faze radova zamenjen je stari pod novim keramičkim. Tada je urađen hol u školi i jedan od hodnika. Ove godine nastavljeni su radovi, kaže Dragana Krstić, direktorka ove obrazovne ustanove.

– Počeli smo prvih dana avgusta radove na zameni starih vinas pločica novim keramičkim pločicama. Prvo su urađeni poslovi podizanja i uklanjanja tih starih podova, a potom su stigli majstori koji rade završne radove, popločavaju aneks 3 i još jedno stepenište će biti završeno. Planirano je da se svi ovi poslovi urade do 25. avgusta. Naše osoblje onda može da krene u svoje poslove, radiće se veliko spremanje i naše tetkice su spremne. Za ovu namenu grad Pančevo je izdvojio milion i po dinara, ističe direktorka OŠ „Miroslav Antić“ Dragana Krstić.

printscreen/RTV Pančevo

Svi radovi i poslovi na pripremi škola za početak školske godne biće završeni do početka septembar kada se učenici vraćaju u školske klupe.

– Zamenjena je površina od 400 kvadratnih metara, računajući i stepenište, gde je neophodno više radova. Ovo je druga faza radova na zameni podova. Ostalo je još jedna treća faza i to ćemo verovatno da radimo naredne godine kako bi u školi bili zamenjeni svi podovi , naglašava Krstić.

Draganu Krstić i njene kolege najviše raduje dolazak novih đaka prvaka 1. septembra. I ove godine Mikina škola nije imala problem sa brojem deca koja će pohađati prvi razred. 105 novih prvaka kreće ove godine, to je broj učenika približan predhodnoj godini, ušli smo u fazu da imamo stabilna 4 odeljenja.

Direktorka Dragana Krstić naglašava da je bila i sanitarna inspekcija koja je uradila pregled i utvrdila da nema primedbi, odnosno da je škola i u ovom segmentu spremna za početak nove školske godine.

(Pančevac/RTV Pančevo)

PAŽNJA, RADOVI U TOKU! Potpuna obustava saobraćaja u Šemićevoj i Svetosavskoj ulici od 22. avgusta zbog radova na pripremi i asfaltiranju!

DA LI SU PANČEVCI KOMPJUTERSKI PISMENI Pančevke prestigle jači pol! Sela u zabrinjavajućem zaostatku!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.