SNEŽANA ĐURIŠIĆ SRDAČNO DOČEKANA NA ILIDŽI GDE ĆE BITI ČLAN ŽIRIJA U društvu Mirsada Muhovića provela dan na Vrelu Bosne! FOTO

17:15

28.08.2023

Podeli vest:

Pančevac

Festival narodne muzike “Ilidža 2023.” večeras i sutra održava se u Ilidži, gradskoj četvrti Sarajeva, a član žirija biće pevačica narodne muzike Snežana Đurišić, koja je danas stigla u Sarajevo sa svojim partnerom Vanjom Miloševićem.

Oni su danas na vrelu Bosne proveli prijatan dan u društvu diplomate Mirsada Muhovića, koji je radio u ambasadi BiH u Beogradu, a potom i u ambasadi u Ljubljani.

Pančevac

U toku šetnje građani su sa oduševljenjem prilazili Snežani i poželeli joj dobrodošlicu u njihov grad. Takođe, želeli su za uspomenu fotografiju sa njom i njen autogram.

Pančevac

Nema sumnje da je pevačica uživala u prelepom danu i društvu u bosanskohercegovačkom gradu i da će večeras sa zadovoljstvom obaviti ulogu koju su joj dodelili organizatori festivala.

Festival narodne muzike  “Ilidža 2019”  bio je poslednji takmičarski festival pre pandemije koronevirusa, te će pauza od nekoliko godina doprineti još boljoj atmosferi, jer su ga se ljubitelji muzike verovatno uželeli.

(Pančevac)

STRELJAČKI KLUB PANČEVO 1813: Ekipa seniora osvojila treće mesto na Prvenstvu Vojvodine u disciplini pištolj velikog kalibra

MAJSTOR Pogledajte gol Alekseja Petrovića za pobedu! Dinamo1945 – FK Omladinac 1:0!

PRVI PUT U ISTORIJI SRBIJA NA SVETSKOM PRVENSTVU U BADMINTONU Par Mihajlo Tomić i Anđela Vitman branili boje naše države! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.