PANČEVKE SANJA MARIĆ I DUNJA ATANACKOVIĆ U FINALU KUPA SRBIJE Atletičarke Dinama rutinskom trkom obezbedile plasman na finalno takmičenje!

19:19

11.09.2023

Podeli vest:

AK Dinamo

Ovog vikenda se održavaju kvalifikacije Kup-a Srbije za mlađe juniore. Ponovo je jedini predstavnik pančevačke atletike AK Dinamo koji je sa svojom malobrojnom ekipom ipak nekako nastupio na ovom takmičenju.

Sanja Marić i Dunja Atanacković su rutinskim trkama obezbedile plasman na finalno takmičenje u trci na 1500m koje će se održati za 14 dana u Sremskoj Mitrovici .

Zbog nedostatka finansijskih sredstava nastupili su sa malobrojnom ekipom jer ih do kraja godine očekuju još izuzetno važna takmičenja na republičkom ili međunarodnom nivou .

Veliko priznanje za AK,, Dinamo“ je i poziv koji je trenutno najbolja atletičarka Pančeva Sanja Marić dobila da nastupi za reprezentaciju Vojvodine na Svesrpskom atletskom skupu, koji će se održati 15.septembra u Kraljevu. Sanja Marić je jedina atletičarka iz Pančeva koja je u atletskoj reprezentaciji Vojvodine, a to je i normalno jer je najbolja pančevačka atletičarka.

– Pravi rezultati se tek očekuju od našeg kluba u narednom periodu jer slede takmičenja na kojima ćemo tek pokazati pravu snagu AK,, Dinamo“ Pančevo, rekli su iz saveza.

 

(Pančevac)

PANČEVKA SANJA MARIĆ NAJBOLJA NA PRVENSTVU VOJVODINE ZA MLAĐE JUNIORE Uspeh AK Dinamo na takmičenju u Sremskoj Mitrovici!

NAŠ AK DINAMO KOLEKCIONAR MEDALJA Sanja Marić osvojila srebrnu medalju na mitingu u Beogradu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.