POČELA PODELA PENZIONERSKIH KARTICA U PANČEVU Kada dobijete poruku dođite da je preuzmete

13:21

12.09.2023

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

Velika je zainteresovanost najstarijih Pančevaca za penzionerskim karticama nove generacije. Kažu da su veoma zadovoljni što će sada moći po povoljnim uslovima moći da kupuju ili ostvarju druga povlastice.

„Moja kartica nije još stigla pa sam došao da podignem ženinu karticu. Mislim da će sve ovo biti dobro, kaže jedan penzioner .Svi penzioneri mogu da na određeni način pazare sada, biće podstrek za sve porodice. Dopada mi se sve ovo, priključio sam se akciji, došao sam da podignem za sebe i suprugu i nadam se da će nam ono u budućnosti mnogo znčiti, rekao je drugi penzioner“, rekli su za TV Pančevac naši sugrađani.

Do kraja septembra filijale PIO fonda će raditi produženo do 18 sati, tako da penzioneri mogu i u popodnevnim satima da podignu svoju karticu, ako su dobili poruku da dođu da je preuzmu, naglašava Tanja Vergić Topić, direktorka PIO Fonda filijala u Pančevu.

Potrebno je da ponesu ličnu kartu, ako su dobili poruku tek onda da dođu, ako nisu dobili poruku onda da ne dolaze jer smo dobili 2000 penzionerskih kartica za ceo Južni Banat, to je malo da bi došli svi da pitaju, tek kada dobiju poruku dolaze da preuzmu kartice, rekla je Tanja Vergić Topić – direktorka PIO fonda , filijala Pančevo.

Kako istiće Tanja Vergić Topić nije važno kada je neko podneo zahtev za dobijanje nove penzionerske kartice, one će stizati sukcesivno .

Nije važno dan kada su oni podneli prijavu, oni nam dolaze ako su među prvima podneli zahteve ali im mi kažemo da to nema veze. Ne dobijaju se kartice po redosledu prijavljivanja, dobiju poruku i dođu sa ličnom kartom u filijalu po karticu,rekla je Tanja Vergić Topić – direktorka PIO fonda , filijala Pančevo.

Penzionerske kartice počeće da se koriste 1. oktobra. Za za njih se do sada prijavilo više od 730.000 penzionera. Oko 400 preduzeća, kompanija i maloprodajnih lanaca iz cele zemlje se prijavilo da bude partner Vladi Srbije u ovom programu.

(Pančevac)

NOVA ODLUKA PIO FONDA: Zbog penzionerskih kartica produženo radno vreme filijala i službi do 18 sati

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.