ZAPALIO SE ODBORNIK U TOPOLI Narodni poslanik otkrio detalje incidenta: Bio je u alkoholisanom stanju, samo da dobije ovu životnu borbu

11:13

14.09.2023

Podeli vest:

RINA

Stravičan incident dogodio se jutros oko četri sata u Topoli, kada se D. M. (53), odbornik u skupštini opštine Topola, zapalio ispred policijske stanice. Dragan Jovanović, narodni poslanik iz ovog grada, objavio je na svojim društvenim mrežama detaljne informacije o ovom incidentu gde je između ostalog naveo da je odbornik bio u alkoholisanom stanju.

Hitna medicinska ekipa brzo je stigla na mesto događaja i pružila prvu pomoć povređenom muškarcu pre nego što je prevezen u Klinički centar Kragujevac, gde mu se pruža medicinska nega.

Dragan Jovanović, narodni poslanik Srpske napredne stranke u ovom gradu, objavio je na društvenim mrežama slike sa lica mesta, gde je između ostalog naveo da je D. M., odbornik u skupštini opštine Topola.

„Pokušao je da sebi oduzme život samozapaljivanjem na prolazu iza stanice policije i Centra za socijalni rad. Odbornik D. M. je, prema nezvaničnim informacijama, došao svojevoljno i u vidno alkoholisanom stanju u stanicu policije u Topoli i vređao policajce, nakon čega je uradio to što je uradio. Molimo Boga da pregura i dobije ovu životnu borbu“, napisao je Jovanović.

Prema nezvaničnim informacijama, D. M. je zadobio teške opekotine.

Još uvek nisu poznati detalji koji su doveli do ovog tragičnog događaja, a istraga je u toku.

UŽAS NA BANOVOM BRDU: Izboden muškarac ispred picerije, tvrdi da je napadnut dok je čekao u redu za hranu

(Pančevac/Nova S)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.