DONČIĆ PODIGAO TRI PRSTA I IZ SVEG GLASA ZAPEVAO VIDOVDAN Pogledajte snimak koji je postao hit na društvenim mrežama! VIDEO

17:40

14.09.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Najbolji slovenački košarkaš Luka Dončić u Manili se opuštao uz srpske narodne pesme u društvu reprezentativnog kolege Zorana Dragića.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem Dončić iz sveg glasa peva „Vidovdan“ i uz podignuta tri prsta uživa u provodu.

Dončić je i ranije puštao pesme Baje Malog Knindže „Morem plovi, jedna mala barka“, zbog čega ga je kritikovala hrvatska javnost.

Slovenci su zauzeli sedmo mesto na minulom Mundobasketu, nakon što ih je u četvrtfinalu izbacila Kanada, koju je kasnije Srbija pobedila u polufinalu.

Dončić je bio izabran u idealnu petorku turnira zajedno sa MVP-jem Denisom Šrederom, Bogdanom Bogdanovićem, Entonijem Edvardsom i Šejom Gildžus-Aleksandrom.

 

(Pančevac/Avaz.ba)

VELIČANSTVENA SLIKA U CENTRU GRADA: Čačak dočekao svoje košarkaške velikane! Aleksa, Marko i Feđa pozdravljeni uz ovacije i gromoglasne aplauze FOTO I VIDEO

NIKO NEMA ŠTO SRBIJA IMADE! BEOGRAD DOČEKAO ŠAMPIONE! Hiljade građana pozdravilo košarkaše, VELIKO IZNENAĐENJE PRIREDIO NOLE FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.