APEL ZA POMOĆ MEŠTANA JABUKE: Meštani u strahu od napuštenih vlasničkih pasa! Staford u blizini škole i rotvajler na stadionu!

11:35

26.09.2023

Podeli vest:

Pančevac

Napuštenih pasa sve je više na ulicama Jabuke. Meštani se oglašavaju na društvenim mrežama u nameri da ukažu na problem koji se pojavio u ovom mestu, ali su se obratili i redakciji Pančevca. Naime, roditelji su uplašeni, jer se ovi vlasnički psi pojavljuju na mestima gde se okupljaju njihova deca i do sada je bilo nekoliko situacija, koje su se, na svu sreću, završile bez posledica, ako se ne računa strah koji su pretrpeli i deca i roditelji.

Pančevac

Naime, često su u blizini Osnovne škole „Goce Delčev“, a zabeleženo je i da se čopori, od 7 do 10 pasa, kreću iz ulice u ulicu, pretežno su u Lenjinovoj ulici u Jabuci.

Pančevac

Meštani upozoravaju na neke od opasnih rasa pasa i to na staforda u blizini škole, kao i rotvajler na stadionu.

Pančevac

Zabrinuti meštani kažu da su problem prijavljivali nadležnim institucijama i da još čekaju da oni nešto preduzmu u rešavanju ovog problema, koji je svakim danom sve veći.

Napušteni vlasnički psi su veliki i nimalo lak problem, te je potrebno da se u rešavanje uključe sve nadležne službe, a najpre da građani budu savesniji i ne prepuštaju svoje nekadašnje ljubimce ulici.

Redakcija sajta Pančevca kontaktirala je sa nadležnima u Zoohigijeni Pančevo i očekujemo odgovor, koji ćemo preneti u celosti.

(Pančevac)

IZLIVANJE VODE NA KOTEŽU 2: Pokidale se cevi, uskoro se očekuje saniranje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.