ZBOG RADOVA MOGUĆA MALA KAŠNJENJA PANTRANSPORTA Cvetanović: Radovi na nadvožnjaku ka Jabuci su trenutno van snage

15:33

26.09.2023

Podeli vest:

Foto: MIlan Šupica

Autobusi Pantransporta svakog dana prevezu oko 15 hiljada putnika i saobraćaju po planiranom redu vožnje. Zbog radova na rekonstrukciji puteva pojedine linije kasne po desetak minuta zbog naizmeničnog puštanja saobraćaja. Ivan Cvetanović, direktor saobraćaja Pantransporta, ističe da su od ponedeljka radovi na nadvožnjaku ka Jabuci trenutno obustavljeni tako da vozila dolaze po redu vožnje.

Radovi na nadvožnjaku preko nadvožnjaka ka Jabuci su trenutno van snage prohodno je i signalizacija je uklonjena tako da vozila dolaze po redu vožnje. Prošle nedelje su vozila kasnila po desetak minuta. Sa druge strane na Bavaništanskom putu i dalje traju radovi sada na levoj kolovoznoj traci ka Bavaništu i tu možemo očekivati određena kašnjenja na liniji 2 i 3. Na liniji za mramorak Na Strelištu i dalje radovi u ulici Veljka Petrovića ne saobraćaju tom ulicom i neskupljaju putnikue kod opularne zgrade kinderjaje .Sva ostala stajališta su u primeni i sve se odvija po redu vožnje.

Od 25. septembra na šalterima Pantransporta počela prodaja mesečnih karata i trajaće do šestog oktobra. Šalteri rade od 6 do 20 sati radnim danom dok će subotom od 7 do 15. Iz Pantransporta očekuju veće intersovanja za prodaju mesečnih karata zbog polazaka studenata na fakultete.

(Pančevac)

PANTRANSPORT PONOVO SAOBRAĆA KROZ ULICU DIMITRIJA TUCOVIĆA Trasa svih linija vraćena u redovan režim!

PANTRANSPORT SAOBRAĆA PO NOVOM REDU VOŽNJE Više vozila na ulicama i više polazaka tokom dana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.