UŽIVANJE ZA NAJMLAĐE OMOLJČANE U sklopu Dečje nedelje za zabavištance organizovana radionica, predstava i obilazak seoske biblioteke! FOTO

12:27

03.10.2023

Podeli vest:

PU Omoljica

Tokom Dečje nedelje u Omoljici Osnovna škola „Dositej Obradović“ i Dom kulture „Vuk Karadžić“ su organizovali niz događaja za mališane, koji su počeli u ponedeljak i trajaće do petka.

PU Omoljica

Danas je u prostorijama Doma kulture održana kreativna radionica za zabavištance, na kojoj su deca crtala i zabavljala se uz svoje vaspitače. Za sutra je zakazana dečija predstava „Crvenkapica i Pasuljče“ u bioskopskoj sali u Omoljici s početkom u 11 sati.

PU Omoljica

Do kraja nedelje polaznike vrtića očekuje poseta seoskoj biblioteci, dok je za petak planiran maskenbal za prvake. Svi ovi događaji su deo posebnih aktivnosti koje su pripremljene zahvaljujući uspešnoj saradnji Doma kulture „Vuk Karadžić“, Osnovne škole „Dositej Obradović“ i Mesne zajednice Omoljica kako bi mališani uživali u Dečjoj nedelji.

PU Omoljica

(Pančevac)

DOM OMLADINE PANČEVO: Raznovrstan program povodom Dečje nedelje

DOM OMLADINE PANČEVO: Povodom obeležavanja Dečije nedelje pripremljen bogat program za najmlađe EVO I RASPOREDA DEŠAVANJA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.