AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Belog i dve mekane njuškice!

16:18

05.10.2023

Podeli vest:

Pančevac

Društvo prijatelja životinja „Ljubimci” i „Pančevac” organizuju akciju pod sloganom „Ne kupuj – udomi”. Svake nedelje biće predstavljeni ljubimci za besplatno udomljavanje, to jest objavljene njihove fotografije sa osnovnim podacima.

Novi vlasnici obavezni su da svojim budućim ljubimcima pruže adekvatan smeštaj i negu, u skladu sa propisima.

Dve mekane njuškice

Ove dve paperjaste i mekane njuškice izbacio je neki bezdušnik na ulicu, gde su mogle da nastradaju na milion načina.
Na sreću, spasao ih je jedan
čovek, ali nažalost ne može da ih zadrži, jer ima druge pse, koji ih ne prihvataju. One su vesele, živahne i, kao i sve njihove vršnjakinje, prave zvrčke i luduju po dvorištu. Nakon što su očišćene od parazita, za obe će biti obezbeđena i besplatna sterilizacija, kada za to dođe vreme. Stare su oko dva meseca, a druge informacije se mogu dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com.

Beli

Mužjak, mešanac američkog buldoga ili kane korsa, starosti tri-četiri godine, traži novi dom, nakon što je kastriran, čipovan i vakcinisan protiv besnila. Nažalost, svi su svedoci konstantnog izbacivanja pasa, kako mešanaca, tako i rasnih pasa, pa je tako i ovaj lepotan izbačen na ulicu da se sam snađe, da nastrada u saobraćaju ili na neki drugi način. Naučen je na šetnju na povocu, druge pse ne dira, a zainteresovani ga mogu naći u gradskom prihvatilištu (352-148).

Sve informacije o ovoj akciji mogu se dobiti na imejl adresi ljubimci.pancevo@gmail.com. Ukoliko neko želi da udomi napuštenog psa ili štene, rasnog ili mešanca, ili je životinju izgubio, trebalo bi da pozove gradsko prihvatilište na 013/352-148. Na ovaj način svako može da pronađe vernog prijatelja za ceo život!

 

(Pančevac)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Mišu i mačju ekipu!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Malenu i Keti!

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Gileta i Pitića!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.