PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA PREDSEDNIKOM PARLAMENTA IRAKA: Hvalana doslednoj i principijelnoj poziciji o nepriznavanju nezavisnosti tzv. Kosova! FOTO

14:23

10.10.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Parlamenta Republike Irak Muhamedom El Halbusijem.

– Raduje me što sam imao priliku da poželim dobrodošlicu Muhamedu El Halbusiju sa kojim sam razgovarao o daljem unapređenju bilateralne saradnje Srbije i Iraka, kao i o aktuelnoj situaciji na Zapadnom Balkanu i Bliskom istoku, te o neophodnosti dijaloga u kontekstu rešavanja svih otvorenih pitanja – istakao je predsednik i dodao:

– Zahvalio sam prijateljskoj Republici Irak na doslednoj i principijelnoj poziciji o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti tzv. Kosova i izrazio opredeljenje da, i u narednom periodu, nastavimo da razvijamo svestranu i uzajamno korisnu saradnju, kako na bilateralnom, tako i na multilateralnom planu.

(Pančevac)

KURTI OPTUŽIO DANILA ZA NAPAD U BANJSKOJ Predsednik Vučić: Terorista na Kosovu si samo ti, jer ubijaš i terorišeš srpski narod

VUČIĆ NA ZBORU KRAJIŠNIKA: Srbija ima veliko srce, a vi Krajišnici imate još veće

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.