ATHEIST RAP U PANČEVU! Dugo iščekivan koncert novosadskog benda 20. oktobra u Apolo dvorani

12:44

11.10.2023

Podeli vest:

Pančevac
Legendarni novosadski pank-rok bend Atheist Rap će posle više od tri i po godine ponovo nastupiti u Apolo dvorani u Pančevu. Koncert će se održati u petak 20. oktobra, a Ateisti će na njemu izvesti najznačanije numere iz svih perioda rada benda. Program će svojim polučasovnom svirkom otvoriti njihovi mladi sugrađani, bend „Pet minuta slave“.
Cena ulaznica je 1000 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta biti 1200 dinara. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Tickets.rs kao i putem linka.
Prvi nastup benda Atheist Rap održan je 22. maja 1989. godine u Novom Sadu i taj datum se vodi kao oficijalni rođendan benda. U međuvremenu, Ateisti su objavili šest studijskih albuma, jedan zajednički album sa nemačkim bendom Defenders of the Universe, koncertni DVD, live album sa koncerta u Beču i monografiju izdatu povodom 20. rođendana benda.
Novosadski pankeri su u poslednjih petnaestak godina jedan od koncertno najaktivnijih domaćih bendova, a tokom prošle godine su odsvirali svoj hiljaditi koncert u karijeri u beogradskoj „Barutani“. Pored brojnih svirki širom našeg regiona, Ateisti su u prethodnoj deceniji imali tri evropske turneje, tokom kojih su nastupali i u: Engleskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Rumuniji.

Promo

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.