JELENA TRAŽI MACU, NALAZAČU NUDI 1.000 EVRA: Mačka Maza skočila sa 3. sprata i ne zna da se vrati kući! POMOZIMO JELENI da nađe svoju ljubimicu

14:36

13.10.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva

Mačka Maza nestala je prošle nedelje u Pančevu, a njena vlasnica Jelena nudila je pronalazaču 500 evra. Međutim, kako Maza još uvek nije pronađena, vlasnica je odlučila da poveća nagradu i sada nudi čak 1.000 evra.

Poslednji put maca je viđena u Ulici Prote Mateje Nenadovića, a Jelena je traži neprestano. Ne može se navikne da je nema, a još više je za Mazu vezuje to što ju je igrom slučaja pronašla na ulici i udomila.

Nakon nekoliko dana potrage Jeleni su se javljali ljudi koji su navodno pronašli crno-belu mačku koja liči na Mazu, ali nažalost, nijedna od tih maca nije bila ona za kojom se traga.

-Zamolila bih da se slika potencijalna mačka. Jer ja sam sama i ne mogu tračati za svaku crno-belu mačku – kaže vlasnica.

– Ko bude pronašao Mazu dobiće 1.000 evra – napominje ona i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da joj se jave na telefon 061 208 68 68.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.