STONOTENISER IZ PANČEVA OSVOJIO BRONZU Marko Milanović briljirao u dublu na evropskom prvenstvu

16:10

16.10.2023

Podeli vest:

Printscreen

U Dimitrovgradu se nedavno održalo prvo Evropsko juniorsko takmičenje u stonom tenisu za sezonu 2023/2024. Među elitnim takmičarima našli su se i Marko Milanović, FIDE majstor šaha i kadetski prvak, i vicešampion Srbije u stonom tenisu u singlu i dublu. Marko je, uz podršku reprezentacije Srbije pod vođstvom selektora Bojana Crepulje i Daniela Toađera, putovao na ovo višednevno evropsko nadmetanje.

U tandemu sa Novakom Zagorcem iz Kruševca, Marko Milanović je postigao izuzetan uspeh osvajanjem bronzane medalje u dublu. Ova dva talentovana igrača su činila drugi par reprezentacije Srbije u svojoj klasi. U odlučujućem meču za medalju, srpski tim broj 1, sastavljen od prvaka Srbije u singlu Borislava Rajića i drugog igrača Nemanje Markovića, suočio se sa svojim sunarodnicima, timom broj 2, tj. Markom Milanovićem i Novakom Zagorcem.

U žestokoj borbi, Marko Milanović je savladao prvaka države, Borisava Rajića, dok je Zagorac trijumfovao nad Markovićem. U dublu su nastavili svoj uspon, pobedivši Rajića i Markovića. Ova pobeda od 3:0 u međusobnom meču donela je drugom timu reprezentacije Srbije zlatnu medalju na Evropskom turniru. Ovaj uspeh svedoči o snazi i talentu mladih srpskih stonoteniskih igrača na međunarodnoj sceni.

(Pančevac)

RASTKO ANĐELOVIĆ IZ KAČAREVA NOVA DŽUDO ZVEZDA: Mladi džudista osvojio šampionsku titulu na prvenstvu Srbije za seniore

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.