STRELJAČKA DRUŽINA „PANČEVO 1813“ USPEŠNA U LIGI PIONIRA VOJVODINE Ognjen Bunčić osvojio dve zlatne medalje, Jovan Kondić jednu srebrnu FOTO

09:52

31.10.2023

Podeli vest:

SD Pan1813

Proteklog vikenda je u Staroj Pazovi održano drugo kolo Lige pionira Vojvodine vazdušnom puškom i vazdušnim pištoljem, na kojem su takmičari Streljačke družine “Pančevo 1813“ imali dvanaest nastupa.

SDPan1813

Ognjen Bunčić je dvostruki šampion takmičenja, jer je vazdušnom puškom sa 182 kruga ubedljivo osvojio zlatnu medalju, a pobedio je i u dicsiplini vazdušnim pištoljem sa 179 krugova. Jovan Kondić je osvojio srebrnu medalju sa 170 krugova vazdušnim pištoljem, a ekipnom prvom mestu su doprineli i pištoljaši Oliver Zoraje sa 130 i  Nikola Flora sa 134 kruga, koji je peti u pojedinačnoj konkurenciji.

Ekipa pionira vazdušnom puškom je osvojila četvrto mesto, a pored Ognjena su nastupili i Ognjen Dželetović sa 160, Oliver Zoraje sa 124 i Nikola Flora sa 127 krugova.

SDPan1813

Ekipa pionirki vazdušnom puškom je osvojila četvrto mesto sa Elenom Flora, koja je sa 163 kruga osvojila i peto mesto u pojedinačnoj konkurenciji, Ivanom Ančić sa 141, Mionom Milivojević sa 136 i Janom Isailović sa 116 krugova, mada nisu nastupile Ana Petković i Ana
Negovanović.

Već narednog vikenda će biti održano treće kolo u Sremskoj Mitrovici, a iskusni juniori idu u Solin na međunarodni turnir.

(Pančevac)

PANČEVAČKI JAZZ FESTIVAL: Jonatan Avišaj, Džejms Frensis i Jovan Milovanović nastupaju 5. novembra

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.