21 MEDALJA ZA PLIVAČE DINAMA Pančevci u Zrenjaninu učestvovali na Masters i Mini kupu! FOTO

15:24

07.11.2023

Podeli vest:

PK Dinamo

Plivači Dinama na Masters Kupu u Zrenjaninu Vladimir Blagić i Nebojša Rapajić vratili su se u Pančevo sa medaljama. Vladimir je osvojio zlatne medalje u disciplinama 25m i 50m prsno, dok je Nebojši pripala bronzana medalja u disciplini 25m kraul.

Uspešni su bili i plivači Dinama na Mini Kupu na kojem se takmičilo njih 17 takmičara, a osmoro je osvojilo ukupno 19 medalja.

Najuspešniji je bio Milutin Jocić, koji je osvojio dve zlatne medalje na 50m delfin i leđno, dok je u disciplini 100m mešovito osvojio srebro. Martin Husarik je u disciplinama 50m delfin i kraul osvojio srebrne medalje, a u disciplini 100m mešovito bronzu. Miloš Pantić je, takođe, osvojio tri medalje i to srebro u disciplinama 50m delfin i ledjno, a bronzu na 50m kraul. Luka Geratović je osvojio dve medalje, zlatnu na 50m prsno i srebro na 50m kraul, dok je Ilija Pušelja osvojio srebro na 50m prsno. Jelisaveta Lazić je osvojila dve zlatne medalje na 50m prsno i kraul, a u trci na 100m mešovito bila je druga. Mila Matić je osvojila prvo mesto u disciplini 100m mešovito, srebro na 50m delfin i bronzu na 50m ledjno. Ivona Pavlović je osvojila bronzanu medalju u disciplini 50m prsno.

(Pančevac)

PLIVAČI DINAMA NASTAVLJAJU SA USPESIMA Pančevci odlični na Mitingu u Beogradu i na Vojvođanskom prvenstvu u Kikindi!

PANČEVAČKA PLIVAČICA USPEŠNA U BERLINU Anja Crevar osvojila 6. i 8. mesto u finalnim trkama na Svetskom kupu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.