PLIVAČI DINAMA OSVOJILI 105 MEDALJA NA PLIVAČKOM MITINGU U velikoj konkrenciji došli do čak 57 zlatnih odličja na Kupu Pančeva!

11:08

14.11.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva

U Pančevu je u održan 27. Međunarodni plivački miting „Kup Pančeva“. Na ovom takmičenju je učestvovalo 277 plivača iz 22 kluba iz Republike Srpske i Srbije.

Vlatka Matić, trener plivačkog kluba Dinamo Pančevo, kaže da 27. Međunarodni plivački miting „Kup Pančeva“ najviše koristi pre svega najmlađima, kako bi stekli neophodno iskustvo.

– Najmlađoj deci će doneti sigurno podsticaj za treniranje, za naredna takmičenja da dobiju što veću stimulaciju da bi što bolje plivali, bavili se ovim sportom i donosili što bolje uspehe, rekla je Matić

Plivačica Dinama iz Pančeva Magdalena Pantić osvojila je treće mesto u disciplini 100 metara prsno. Ona kaže da je veoma zadovoljna ostvarenim rezultatom.

– Ja sam prezadovoljna uspehom. Bila sam bolesna pa nisam mogla nešto mnogo da napredujem, ali sam popravila svoja vremena i jako sam zadovoljna. Sledi nam državno prvenstvo i za njega ćemo se spremati na dalje.

Još jedna plivačica Dinama iz Pančeva, Andrea Ratković, ostvarila je zapažen rezultat na ovom takmičenju, osvojila je ukupno dve medalje, zlatnu medalju u disciplini 200 metara delfin i srebrnu u disciplini 200 metara leđno, a kako kaže, svojih uspehom je veoma zadovoljna.

– Ja sam prezadovoljna. Konkurencija je bila jaka, a ja sam bila bolesna duže vreme. Ipak, vratila sam se brzo, trenirala sam naporno i srećna sam ostvarenim uspehom.

Plivački klub Dinamo iz Pančeva predstavljalo je 74 plivača koji su ukupno osvojili 105 medalja, od kojih je 57 zlatnih, 28 srebrnih i 20 bronzanih.

 

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.