PREDSEDNIK SNS MILOŠ VUČEVIĆ U KOVAČICI Penzioneri podneli najveći teret reformi

Mlađe generacije moraju da pokažu solidarnost za sve ono što su stariji uradili za svoju državu

13:44

23.11.2023

Podeli vest:

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević posetio je prošle nedelje Kovačicu, gde je razgovarao sa okupljenim građanima.
Na druženju s naprednjacima, u punoj hali, Vučević je naglasio:
– Naš cilj, naša obaveza je da do 2027. u Srbiji prosečna plata bude 1.400 evra, da prosečna penzija i minimalna zarada budu 657 evra. Da penzije prate plate. Penzije ne smeju da zaostaju za platama i zato posebno želim da se zahvalim penzionerima, svuda, i ovde kod vas u Kovačici. Penzioneri su podneli najveći teret reformi i najmanje su se bunili, razumeli su zašto se donose takve odluke, i stoga mlađe generacije moraju da pokažu solidarnost za sve ono što su stariji uradili za svoju državu. Hvala i vama damama, ženama. Na sreću, više žena podržava našu listu od muškaraca, što je dobro, jer vi žene, naše majke, supruge, sestre, prijateljice, racionalnije ste i odgovornije, lojalnije, nego mi muškarci, i svakako bolje razumete da država nije igračka i da izbori nisu igra, da nekome treba dati državu u ruke da se zaigra.
Vučević je dodao da su „žene prepoznale politiku ove liste, a ako hoćete, i država je ženskog roda, i Vojvodina i Kovačica, imamo tu sveto trojstvo, a meni to uliva nadu”. Na kraju skupa predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević je poručio:
– Zato 17. decembra da ubedljivo pobedimo, broj 1 „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, zbog naše Srbije, zbog svih građana, zbog naše dece, u pobede, do pobede! Živela Kovačica! Živela Srbija!
(Pančevac/R. T.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.