GOBLINI U PANČEVU! Legendarni šabački pank-rok bend 7. decembra u Apolo dvorani

Jedan od najznačajnijih domaćih bendova će posle skoro četiri godine pančevačkoj publici ponovo prirediti nezaboravan koncert.

15:35

30.11.2023

Podeli vest:

Goblini
Promo

Jedan od najznačajnijih pank-rok bendova regiona, legendarni šabački Goblini, nastupiće u četvrtak 07. decembra 2023. godine sa početkom u 21 sat, u jednom od najlepših koncertnih prostora u Pančevu, Apolo dvorani.

Posle skoro četiri godine Goblini će prirediti, kao i svaki put do sada, koncert pun dobre energije i pozitivnih vibracija za sve ljubitelje njihove muzike.

Goblini će ovim prilikom odsvirati najveće hitove, pesme po kojima ih prepoznajemo i pamtimo, i koje su ostavile neizbrisiv trag pank-roka na ovim prostorima, a to su : „U magnovenju“, „Anja, volim te“, „Ima nas!“, „Bolje soko u ruci nego guska u krevetu“ , „Vođa“, „Privatni rat“, „Kraj“ …. i tu naravno neće biti kraj, jer će Goblini odsvirati i sve ostale hitove iz cele karijere i svim posetiocima prirediti još jedan koncert za pamćenje.

Cena ulaznica u pretprodaji je 1.200 dinara. Zbog ograničenog kapaciteta dvorane Apolo, ukoliko preostane mesta, ulaznice će biti po finalnoj ceni 1.600 dinara.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Tickets.rs kao i putem OVOG linka.

(Pančevac)

NADAM SE DA ĆETE SE SA KONCERTA VRATITI PONOSNI NA VAŠU ISTORIJU Danica Crnogorčević nastupila u Novom Sadu!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.