KULTURNI CENTAR PANČEVO: Projekcija filma „Kreka – Lovac na snove“ 8. decembra u Dvorani

U filmu učestvuju velika svetska imena sedme umetnosti, najeminentniji autori, dobitnici Oskara, producenti i glumci među kojima je i Džoni Dep.

18:19

07.12.2023

Podeli vest:

Pančevac

Projekcija filma „Kreka – Lovac na snove“ reditelja Slobodana Ivetića biće održana u Dvorani kulturnog centra Pančeva u petak, 8. decembra u 19 časova.

Projekciji filma prisustvovaće scenograf Miljen Kreka Kljaković i reditelj i scenarista filma Slobodan Ivetić. Nakon projekcije planiran je razgovor sa autorima filma, a publika će biti u prilici da postavlja pitanja.

Film prati karijeru poznatog filmskog scenografa Miljena Kreke Kljakovića i otkriva svu lepotu i značaj filmske scenografije. Upoznajemo se sa njegovim radom, od prvog poteza olovke pa do gradnje čitavih gradova i stvaranje čarobnih svetova na drugim planetama. Prvi put otkrivamo šta se dešava iza kamere i kako se rađa i kako počinje da dejstvuje filmska magija.

Promo

Dom omladine Pančevo

U filmu učestvuju velika svetska imena sedme umetnosti, najeminentniji autori, dobitnici Oskara, producenti i glumci među kojima je i Džoni Dep deo filma.

Naš čuveni filmski kritičar Milan Vlajčić za film je rekao „Ne pamtim kad je neki Fest zatvoren takvom količinom lepote i filmskih čuda. Kakva poslastica za kraj Festa!“

2021 godine Film “KREKA – Lovac na snove” proglašen je od strane Udruženja filmskih umetnika Srbije za najbolji dokumentarni film godine.

Ulaz za ovaj događaj je slobodan.

(Pančevac)

NE PROPUSTITE Besplatna izložba i radionica SVEMIR U ŠACI 8. decembra u Domu omladine

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.