PUTNICI MOLE SRBIJAVOZ Vratite liniju Beograd-Vršac u 21 sat

U novom redu vožnje koji je objavljen u nedelju ukinut je voz koji je od 21 sat saobraćao iz Beograda (Centar) ka Vršcu

12:34

14.12.2023

Podeli vest:

Srbijavoz

Putnici koji putuju iz Beograda za Vršac neprijatno su se iznenadili kada se voz (Beograd Centar – Vršac) pre tri dana nije pojavio na stanici u 21 sat, kojim se godinama unazad vraćaju s posla.

Nezadovoljni putnici obratili su se radakciji Pančevca očajni, jer nisu uspeli da saznaju da li je Srbijavoz ukinula ovu liniju privremeno ili trajno, jer oni rade drugu smenu u Beogradu i ovaj voz im je jedina veza sa Pančevo i Vršcem.

Kako su naveli, pokušali su da kontaktiraju nadležne u Srbijavoz, ali do informacije nisu stigli.

Prema njihovim rečima, u nedelju, 10. decembra, objavljen je novi red vožnje po kojem je ukinut voz koji je od 21 sat saobraćao od Beograda (Centar) ka Vršcu. Međutim, uvedena je nova vožnja od 19.45, ali njima to ne odgovara.

Naime, Veliki broj ljudi iz Pančeva, Vršca i okolnih mesta koristio je voz od 21 sat kao glavno prevozno sredstvo do kuće posle rada u drugoj smeni, pa ih je ova izmena totalno poremetilia.

– Imamo kupljene mesečne karte,koje će propasti. Ali nije nam do tog novca, nego nemamo kako da se vratimo kući posle druge smene. Ovaj voz koristim godinama unazad i sad su ga odjednom ukinuli. Radimo drugu smenu i ovo nam je jedina veza da uveče stignemo kući i spremimo se za sledeći radni dan. Stiže hladno vreme, što će nam dodatno otežati putovanja od kuće do posla i natrag. Ova vožnja u 21 sat bila nam je spas, kaže jedan od zabrinutih putnika za Pančevac (ime poznato redakciji).

Pokušali smo da dođemo do druge strane i kontaktirali smo Srbijavoz, gde su nas  u kol-centru uputili da mejlom pošaljemo pitanja koja nas interesuju, što smo i radili, ali odgovor na mejl nam još nije stigao. Kada nam od Srbijavoz-a stigne odgovor na pitanja zašto je ukinuta linija Beograd (Centar) – Vršac i da li će ponovo biti uvedena, u celosti ćemo je objaviti.

(Pančevac)

Grad Pančevo

ŽELEZNIČKA LINIJA PANČEVO – NOVI SAD OD 2024. Sve linije iz Pančeva produžiće se do Pazove, tako da se Pančevo uvezuje i sa Beogradom

GRAĐANI PANČEVA ZADOVOLJNI PANVOZOM: U minut tačan, čist, udoban, sve super! Evo šta kažu za cenu!

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.