SVI NA PRAZNIČNI BAZAR U OŠ SVETI SAVA

Novogadišnji bazar humanitarnog karaktera biće održan danas od 11.30 do 13.30 u prostorijama škole

08:58

22.12.2023

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

U holu Osnovne škole Sveti Sava na kraju prvog polugodišta biće održan novogodišnji bazar u kome učestvuju svi učenici ove škole. Bazar je humanitarnog karaktera a sredstva će biti upotrebljena za učenike kojima je neophodna pomoć. Bazar će biti održan od 11.30 do 13.30.

Tokom čitave godine učenici Osnovne škole Sveti Sava učestvuju na mnogim manifestacijma. Za sam kraj prvog polugodišta organizuju novogodišnji bazar na kome će se moći da se kupi mnogo toga u duhu novogodišnjih praznika. Učenici šestog razreda su nam rekli kako se oni pripremaju za ovaj događaj.

-Ja sam pripremio novogodišnje čestitke i najverovatnije ću pripremiti i male perece koje ću da prodajem. Sinoć sam krenuo da pravim čestitke, na nekima nešto piše. Crtao sam božićne ukrase , jelke, Sneška Belića i sve što je vezano za preznike, rekao je jedan učenik

-Ja sam pripremila novogodišnje ukrase i verovatno ću neke kolače, a prodavaćemo i čestitke koje smo pravili sa razrednom, rekla je jedana učenica

Na bazaru će se prodavati ukrasi, rukotvorine, slatni i slatki specijaliteti, a prikupljen novac biće dat učenicima škola kojima je neophodna pomoć, rekao je Ivan Veličković – direkor OŠ „Sveti Sava“.

-Prodajni bazar je u organizaciji saveta roditelja i direktora škole, a tim za organizacij u školi je koordinator ove manifestacije. Slobodni ste da dođete svi, učenici škole, njihovi drugari, roditelji, bake i deke, građani Pančeva, ko god žele dobrodošao je . Na bazaru će se naći dečje rukotvorine, direktro će priložiti neki svoj likovni rad , a predpostavljam da će neke kolege priložiti još nešto i biće jako lepo. Moram da napomenem da neće biti muzike i nekog obeležavanja kraja polugodišta, već je ovo aktivnost škole humanitarnog karaktera, istakao je Veličković.

Rukovodstvo škole poziva sugrađane da podrže učenike i da se sakupi što više novca kao pomoć učenicima kojima je to potrebno .

 

(Pančevac/RTV Pančevo)

PLANDIŠTE: Održan osmi po redu Novogodišnji bazar

U SUSRET PRAZNICIMA: Novogodišnji bazar i Novogodišnja teglica 23. i 24. decembra u Opovu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.