Dizelaši odradili dva treninga u Larnaki

Želimo ove pripreme da iskoristimo na najbolji način. Koristićemo dva terena za rad, čak ćemo i na Anartozisovom trenirati

08:37

19.01.2024

Podeli vest:

Instagram/FK Železničar

Fudbaleri Železničara po sunčanom vremenu, na prijatnih 19 stepeni odradili su još dva treninga u Larnaki. Za sada sve ide po planu šefa struke Nenad Mijailović, koji na raspolaganju ima 26 igrača.

– Imamo odlične uslove u Larnaki. Verujem da će igrači ispuniti sve zadatke koje pred njih postavlja stručni štab i da ćemo spremno dočekati nastavak sezone u Superligi  – ističe sa Kipra direktor Železničara, Nenad Bojković.

Zadovoljan je učinkom i šef struke, koji posebno hvali uslove za rad, a zanimljivo je da će deo priprema Pančevci odraditi I na terenu Anartozisa.

– Momci su u dobroj atmosferi odradili prvi dan priprema. Već sutra (petak) igramo  sa kiparskim drugoligašem. Nadam se da ćemo na fizičkom planu izgledati dobro, ali i da ćemo primeniti sve taktičke zamisli na terenu.

Nema puno novajlija u Železničaru ali ono što je najbitnije, tim je ostao na okupu.

– Želimo ove pripreme da iskoristimo na najbolji način. Koristićemo dva terena za rad, čak ćemo i na Anartozisovom trenirati. Video sam i ostale gde ćemo igrati, odlični su. Sve je na vrhunskom nivou. Igrači koji su doputovalu su zdravi, nadam se da će nas zaobići povrede, a ako ih i bude da će biti minimalne  – zaključio je Mijailović.

(Pančevac/RTV Pančevo)

FUDBALERI ŽELEZNIČARA STIGLI NA KIPAR: Počinju pripreme za nastavak sezone

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.