SAMO POČETAK VEĆEG PROJEKTA: Završeno asfaltiranje pešačke staze i prilaza autobuskom stajalištu u Jabuci

19:51

23.02.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Sa prvim februarskim suncem, nastavilo se sa intenzivnim infrastrukturnim radovima u selu Jabuka. U proteklim nedeljama završeno je asfaltiranje pešačke staze i prilaza autobuskom stajalištu u Ohridskoj ulici. To je samo početak većeg projekta i obnove infrastrukture, najavljuje predsednik Mesne zajednice Slobodan Ilić i dodaje da će prema planu sve staze i prilazi stajalištima biti asfaltirani.

Ilić podseća da su prošle godine rekonstruisana tri autobuska stajališta i ove godine se sa tim aktivnostima nastavlja. U planu su radovi na pešačkim stazama u Ulicama Žarka Zrenjanina, Vardarskoj i Kačarevačkoj,dok je najvažniji projekat rekonstrukcija staze duž glavne ulice.

Prema Ilićevim rečima, poboljšanje kvaliteta života meštana Jabuke prioritet je lokalne samouprave. Mnogo toga je završeno u 2023. – između ostalog, rekonstruisana je ulica Vuka Karadžića sa parkingom ispred fudbalskog stadiona, a u potpunosti je uređen i park u centru sela. Još mnogo toga je predviđeno ovogodišnjim planom koji će i biti realizovani uz veliku podršku grada Pančeva.

(Pančevac/RTV Pančevo)

ZAVRŠENO ASFALTIRANjE DVEJU ULICA U DOLOVU Građani izabrali šta im je najvažnije

MAJA VITMAN: Nismo stali, asfaltirano više od 90km puta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.