TRIJUMF U RIJECI Anja Crevar osvojila 4 medalje

Anja je na 15. Međunarodnom plivačkom Grand Prix mitingu "Victoria - Primorje", osvojila dve zlatne i dve srebrne medalje

08:45

04.03.2024

Podeli vest:

Plivacki Klub Dinamo Pancevo

Anja Crevar iz plivačkog kluba Dinamo Pančevo proteklog vikenda, na bazenima Kantrida u Rijeci, gde održano 15. izdanje Međunarodnog plivačkog Grand Prix mitinga „Victoria – Primorje“, osvojila je četiri medalje, od kojih su dve zlatne i dve srebrne.

U disciplini 400 metara mešovito i 200 metara leđno, demonstrirala je svoju nadmoć osvojivši prva mesta, pokazujući izvanrednu tehniku i izdržljivost. Osim toga, Anja je takođe pokazala izvanredne rezultate u disciplinama 400 i 200 metara slobodno, osvojivši srebrne medalje uz postavljanje novog ličnog rekorda.

Ovaj izvanredan uspeh Anje Crevar je dodatno potvrdio njen status kao jedne od vodećih plivačica u regionu.

Inače, miting je ujedno kvalifikacijsko takmičenje za Olimpijske igre koje će se održati 2024. u Parizu.

Prvi miting organizovan je 2008. godine u čast proslave 100. godišnjice kluba i otvaranja novog bazenskog kompleksa Bazeni Kantrida, koji ponosno nose epitet jednog od najlepših bazenskih kompleksa u celoj Europi.

Nastupe je potvrdilo više od 500 plivačica i plivača iz 52 kluba iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Portugala, Crne Gore, Kosova, Mađarske, Srbije i Makedonije.

(Pančevac)

PANTRANSPORT Izmena trasa kretanja autobusa tokom radova u ulici Dimitrija Tucovića MAPA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.