POŽAR U ČAČKU LOKALIZOVAN, NEMA POVREĐENIH: Žena zapalila sveću za preminulog psa

21:12

05.03.2024

Podeli vest:

RINA

U stambenoj zgradi u Ulici Danice Marković u Čačku večeras je izbio požar, a sve zbog sveće koju je žena zapalila za preminulog psa.

Načelnik Gradskog štaba za vanredne situacije, Bratislav Zečević, koji je izjavio da su u 20.40, dobili dojavu o vatrenoj stihiji. On je potvrdio da je požar lokalizovan i da nema povređenih, iako je teren bio nepristupačan.

– Još uvek ne znamo koliko je stanova bilo zahvaćeno vatrom. Čekamo da kolege urade uviđaj nakon gašenja požara – izjavio je načelnik.

Podsetimo, tokom večernjih sati na Ljubić keju u Čačku došlo je do velikog požara na stambenoj zgradi. Na licu mesta nalaze se tri vatrogasna vozila i vatrogasci koji pokušavaju da lokalizuju plamen.

– Požar je izbio na poslednjem spratu zgrade. Osetili smo dim i odmah krenuli da trčimo napolje. Evakuisani su svi stanari sa poslednja dva sprata, kaže za RINU jedan od Čačana koji stanuje u ovoj zgradi.

Za sada nije poznato da li ima povredjenih i nastradalih lica u ovom požaru. Takodje, još uvek nije zvanično potvrdjeno šta je uzrok izbijanja vatrene stihije.

(Pančevac/Rina)

TRAŽE SE ROĐACI SRPKINJE ZBOG NASLEDSTVA U ŠVAJCARSKOJ Možda ste vi baš jedan od njih?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.