TRAŽE SE ROĐACI SRPKINJE ZBOG NASLEDSTVA U ŠVAJCARSKOJ Možda ste vi baš jedan od njih?

19:30

05.03.2024

Podeli vest:

Pixabay

U moru oglasa u jednom beogradskom listu, danas je osvanuo i oglas/poziv Okružnog suda u Cirihu gde pozivaju naslednike Gordane Stikić, rođene u Bogatiću, u Srbiji, sa zadnjim prebivalištem u Cirihu, da se jave u vezi sa nasledstvom.

U oglasu se dalje navodi rok do kada naslednici mogu da se jave, ali i šta je potrebno da prilože kao dokaz rodbinskih veza.

– Pozvane osobe se zahtevaju da se jave u roku od godinu dana od objavljivanja kod pojedinačnog suda za nasledstvo (adresa se nalazi ispod). Pritom, treba da podnesu odgovarajuće dokumente koji potvrđuju njihov status naslednika; u suprotnom, neće biti uzeti u obzir tokom procesa nasleđivanja. Zahtevi upućeni sudu moraju biti podneti na nemačkom, francuskom, italijanskom ili engleskom jeziku – stoji u oglasu.

Na kraju oglasa potpisan je Okružni sud u Cirihu, ostavinske stvari, kao i poštanski broj za Cirih.

Tekst oglasa

– Poziv naslednicima: broj predmeta EL230151-L: 25. januara 2023, sa zadnjim prebivalištem u Cirihu je preminula Gordana Stikić, rođena 26. maja 1943. u Bogatiću, Srbija, ćerka Milutina Stikića i Ljubice, rođene Stanojević. Odlukom od 5.decembra 2023. naređen je poziv naslednicima – navodi se u oglasu, kao i:

– Pozvani da se jave u vezi sa nasleđivanjem su članovi porodice iz rodbine ostaviteljice. To su deca – odnosno ako su prethodno umrli, njihovi potomci- od Milutina Stikića, rođen 15.juna 1907. u Loznici, Srbija, preminuo 21.avgusta 1978. u Bogatiću, Srbija i Ljubice Stikić, rođena Stanojević, rođena 7.maja 1920. u Šapcu, Srbija, umrla 19. novembra 1987. u Bogatiću, Srbija.

(Pančevac/K1info)

LEPOTA OSTAVLJA BEZ DAHA, ALI DOMAĆICA STRAHUJE DA LI ĆE RODITI: Drvo badema procvetalo kao da je proleće u punom jeku

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.