PROSLAVIĆEMO UZ TRUBAČE Kablarci čestitali Ani Brnabić buduću poziciju: Ona je mnogo učinila za naš kraj

11:10

07.03.2024

Podeli vest:

RINA

Čačak – Iako imaju mnogo posla na svojim imanjima, stanovnici sela na Kablaru kao nikada do sada pažljivo prate izbor nove srpske vlade, a razlog za to svakako je dosadašnja premijerka Ana Brnabić koja je mnogo učinila za njihov kraj. Na izboru na novu funkciju, želeli su da joj čestitaju.

– Žao nam je što odlazi sa mesta predsednika Vlade, hvala joj za sve što je učinila za Kablar i nas Kablarce koji joj za sve duguju veliku zahvalnost. Verujem da će posao prdsednika Skupštine obavljati na izuzetan način a u njene sposobnosti uverili smo se na svom ličnom primeru. Takođe, verujemo i nadamo se da će ponovo biti naš gost i da ćemo se ponovo družiti na našoj planini u mnogo lepšem i boljem ambijentu, kažu Kablarci za RINU.

Inače, Ana Brnabić poslednji put na Kablaru boravila je 4. oktobra kada je zajedno sa meštanima položila kamen temeljac za stakleni vidikovac koji je trenutno u završnoj fazi gradnje. Tada ju je na ovoj planini sačekalo da pozdravi blizu stotinu Kablaraca sa trubačima.

– Ne znamo kada je „ustoličenje“ ali njenu novu funkciju drugog čoveka u državi moramo da proslavimo ponovo sa trubačima”, kaže Dragomir Kandić.

(Pančevac/RINA)

ZAVRŠENA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS Vučić saopštio kandidate za predsednika Narodne skupštine i gradonačelnika Beograda

BRNABIĆ O IZVEŠTAJU ODIHR: Mediji u okviru Junajted grupe još juče počeli da navode delove i pre nego što je objavljen

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.