PANČEVO Uručena 334 auto-sedišta za decu VIDEO

Komitet za bezbednost saobraća i Grad Pančevo obezbedili su auto sedišta za decu koja su rođena tokom 2022  i u prvoj polovini 2023

09:17

08.03.2024

Podeli vest:

Pančevac

Komitet za bezbednost saobraća i Grad Pančevo obezbedili su auto sedišta za decu koja su rođena tokom 2022  i u prvoj polovini 2023 godine. Za ovu namenu Komitet je obezbedio 4 miliona i 700 hiljda dinara. Auto sedišta uručena su u Gradskoj upravi  roditeljima koji su se javili na konkurs.

Gradski komitet za bezbednost saobraća nastalja sa akcijom podele auto sedišta deci sa teritorije  grada Pančeva. Obezbeđeno je 24 miliona i 700 hiljda dinara za ovu namenu i kupljeno je 800 auto sedišta, kaže Tatjana Božić, gradska većnica za obrazovanje i član gradskog Komiteta za saobraćaj.

Roditelji koji su se prijavili za auto sedišta pre podela prisustvovali su predavanju koje je održala Agencija za bezbednost saobraćaja. Ističu da im je ova vrsta pomoći  veoma značajna.

Tatajan Božić ističe  da će grad Pančevo i Komitet za bezbednost saobraća nastaviti sa akcijom podele auto sedišta. Osim toga u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja  biće organizovano niz aktivnosti koje su usmerene na bezbedno učestvovanje u saobraćaju.

DANAS DODELA BESPLATNIH AUTO-SEDIŠTA RODITELJIMA

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.