NOVE TEHNIKE Inovativne operacije u pančevačkoj bolnici

11:00

30.03.2024

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

U  želji da uvodu nove  tehnike i tehnololgije lečena u dijagnostici i prilkom hiruških zahvata u Opštoj bolnici se stalno  edukuju naši lekari, kojima dolaze kolege iz drugih zdravstvenih ustanova kako bi im preneli svoje znanje i osposobili ih da se takve operacije rade i u našoj bolnici.

Na odeljenju Ortopedije i Hirurgije  uvode i usavršavaju nove tehnike  prilikom operativnih  zahvata. Na odeljenju ortopedije po prvi put je nedavno urađenja i posebna operacija koja  je mladom čoveku omogućila regeneraciju hrskavice u kolenu.

I dalje dolazi sa instituta sa Onkologije i radiologiju Srbije  profesor Neven Jokić koji i dalje radi operacije tumora dojke za naše mlade lekare koji trebaju samostalno da krenu to da rade na jedan vrhunski i pravi način kao što se bukvalno idemtično radi na Institutu za onkologiju. Takođe laparaskopska hirurgija , poznati smo po tome , mladi lekari koji su sada bili u Londonu na usavršavanju .

Cilj je da se pacijentima pruži što kvalitetnija zdravstvena usluga da se operišu inovativnim metodama kada je oporavak brži i sa što manje komplikacija za pacijenta sa ciljem da bude u potpunosti rehabilitovan i nastavi normalan život.

(Pančevac/RTV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.