PRIPADNICI MUP-A POKAZALI HUMANOST NA DELU

Pripadnici ministarstava unutrašnih poslova u Pančevu redovno daju krv i tako još više doprinose spašavanu ljudskih života

19:00

01.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Pripadnici ministarstava unutrašnih poslova osim što se bave jednom od najodgovornijih profesija, takođe su i veoma plemeniti i humani. Redovno daju krv i tako još više doprinose spašavanu ljudskih života.

Nije prvi put, a sigurni smo ni poslednji, da su pripadnici Ministarstva unutrašnih poslova pokazali na delu humanost i istakli spremnost da pomogu zajednici. Svesni važnosti da krv nekome može da spasi život odazvali su se akciji dobrovoljnog davanja krvi koja je organizovana u saradnji sa Crvenim krstom, naveo je Željko Grujić, portparol Područne policijske uprave Pančevo.

Pripadnici policijske uprave Pančevo uvek su na visini zadatka, kako kada je reč o bezbednosti građana,tako i kada je reč o humanosti. Ova akcija je vrlo važna jer predstoje praznici tako da je neophodno povećati zalihe krvi, istakla je Milica Todorović, sekretar Crvenog krsta Pančevo.

Pripadnici policije ličnim primerom su pokazali da nečije malo nekome može značiti mnogo i time ukazali na značaj davanja krvi. Uputili su i apel u kojem pozivaju građane da se aktivno priključe i budu dobrovoljni davaoci krvi.

(Pančevac/RTV Pančevo)

CRVENI KRST Vanredna akcije doborovoljnog davanja krvi 1. aprila

ZAJEDNO SMO JAČI Crveni krst Pančevo u Bagremari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.