BOGDAN SKOČIO NA TRENERA: Srpski reprezentativac u žestokom sukobu sa Snajderom VIDEO

11:06

02.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/YT

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je ponovo bio najefikasniji igrač svoje ekipe, a Atlanta Hoksi su slavili na gostovanju u Čikagu 113:101.

Tim iz Džordžije je tako stigao do petog trijumfa u poslednjih šest mečeva u NBA ligi, ali je senku na njihovu pobedu bacio žestok sukob kapitena srpske reprezentacije sa trenerom Kvinom Snajderom.

Bogdanović je imao skoro savršeno šutersko veče. Ubacio je 20 poena, a iz igre je šutirao 6 od 7. Pogodio je obe šutnute trojke, a bio je uspešan u svih šest pokušaja sa linije slobodnih bacanja. Imao je i četiri skoka i šest asistencija.

Međutim, utakmicu je obeležila rasprava između Bogdana i trenera Hoksa u samom njenom finišu. U jednom trenutku je delovalo da su na ivici fizičkog sukoba.

Snajder je očigledno nešto rekao Bogdanoviću, što je ovoga razbesnelo, pa je bacio vodu o parket i pomerio se sa klupe.

Tu se nije završilo jer se nekoliko trenutaka kasnije Bogdan uneo treneru u lice i nešto mu govorio, dok su saigrači pokušali da ga smire.

 

Mi se konstantno raspravljamo, što znači da je obojici stalo. Kvin je na mojoj strani, bodri me cele godine. Ovo su neke normalne stvari“, rekao je Bogdanović.

I trener Atlante Hoksa govorio je pomirljivim tonom:

„Bogi je bio sjajan, a naši odnosi su odlični. I više od toga. Oduševljen sam kako je igrao, bio je sjajan i u odbrani. Nije mogao da bude efikasniji na obe strane terena“, izjavio je Snajder.

Kod pobednika Krejči je imao 18 poena, Marej 17, a Klint Kapela 15. Čikago je predvodio Demar Derozan sa 31 poenom, dok svoje veče nije imao Nikola Vučević, koji je ubacio samo pet poena uz šut iz igre 2 od 7.

(Pančevac/Novosti)

JOKIĆ SVE VREME UZ ORLOVE Bogdan Bogdanović otkrio nepoznat detalj nakon plasmana u finale SVETSKOG PRVENSTVA!

EVO KAKO IZGLEDA KAD NIKOLA JOKIĆ SLAVI: Najbolji NBA igrač latio se mikrofona VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.