MALI NAJAVIO NOVI CIKLUS NAGRADNE IGRE ,,Uzmi račun i pobedi“ od 11. maja do 8. juna

11:22

11.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pink

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali predstavlja u Palati Srbija novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2024“.

– Prošle godine ostvarili smo sjajne rezultate kad je nagradna igra u pitanju. Drago mi je što je mnogostruko porasla svest građana Srbije o tome da treba uzimati fiskalne račune i da se zajedno borimo sa sivom ekonomijom. Kada se neki porez naplati kada je država u pitanju svi građani od toga korist imaju – rekao je ministar.

– Milion i 50 hiljada građana Srbije je učestvovalo prošle godine u igri – naveo je on i dodao da je na pravi način promovisana borba protiv sive ekonomije.

– Prvo izvlačenje u subotu 11. maja, poslednje u subotu 8. juna. Imaćemo 10 izvlačenja. Nagradni fond je vredan 1,9 miliona evra. To 10 stanova u naselju Zemunske kapije. Dva su jednoiposobna, dva dvosobna, pet trosobnih i jedan četvorosoban dupleks – rekao je Mali.

Istakao je da je u međuvremenu poboljšana aplikacija.

– Od 8. aprila kreć slanje računa. Mi već od tada imamo 2,8 računa u sistemu, a nekin 158 aplikacija otvorenih. Svi prethodni nalozi su obrisani – svako ko želi da učestvuje mora da se ponovo na aplikaciji registruje. Osim svog računa možete još 4 člana da dodate na istu aplikaciju. Možete tako da pomognete bakama i dekama koji se ne snalaze na aplikacijama. Svako onaj ko bude dobio račun nakon plaćanja kreditnom karticom, a ne gotovinom, imaće priliku da mu se duplo računa nnjegov račun – dakle 100 posto više šanse da dobije nagradu. Njihov račun će se računati kao dva – rekao je on.

Ministar održava konferenciju sa početkom u 11 časova, a govori i direktorka Poreske uprave Dragana Marković, kao i član Izvršnog odbora NALED-a Nikola Vuletić.

Tom prilikom biće premijerno emitovan spot „Uzmi račun i pobedi.

(Pančevac/Novosti)

MUŠKARAC POKUŠAO DA PREVARI „UZMI RAČUN I POBEDI“ Napravio program za lažne račune kako bi osvojio stan, a sad mu preti robija!

KAD MINISTAR NAPRAVI PRINCES KROFNE Siniša Mali sa kuvaricom Radom počastio kolege u Ministarstvu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.