Bajaga održao čas kulture uživo u programu RTS-a: „Je l’ mogu da vas zamolim da prestanete…“

14:05

17.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTS

U Holu RTS-a predstavljeno je reizdanje prve ploče Bajage i Instruktora „Pozitivna geografija“, a jedan mali incident postao je viralan na mrežama.

Naime, u momentu kada je Momčilo Bajagić Bajaga hteo da se obrati okupljenima na promociji, određene osobe pravile su veliku buku pa im je u programu uživo održao mali kurs lepog ponašanja i kulture.

„Je l’ mogu da vas zamolim da prestanete da pričate ovde, evo blizu je napolju da se izađe da se popuši cigara, ili šta već. Nije da sad hoću baš atmosferu neku specijalnu, ali red je da se bar čujemo dobro. Inače, ja ne čujem baš najbolje, tako da ako ja čujem, onda znači da je buka baš velika“, poručio im je Bajaga.

Snimak je na društvenim mrežama odmah postao viralan, a svi su stali na Bajaginu stranu i sa odobravanjem komentarisali njegov gest.

Inače, koncert zakazan za nedelju 21. aprila u MTS dvorani, biće replika njihovog nastupa 1984. godine, kada su prvi put pred publikom nastupili pod nazivom Bajaga i Instruktori. Otvorena je i izložba Bajagine foto-arhive iz 1984. godine i izložba fotografija autorke Goranke Matić, koja je bila i autorka omota ovog čuvenog albuma/ LP ploče.

(Pančevac/RTS)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.