SVE JE NESTALO ZA PAR SATI Potresne slike: Od planinarskog doma kod Tutina ostalo samo zgarište

15:19

22.04.2024

Podeli vest:

RINA

Tutin – Za sada nepoznati počinioci zapalili su Planinarski dom Planinarsko skijaškog društva “Beleg” u Tutinu. Tri objekta su su izgorela do temelja i tako je uništen ogroman trud koji je uložen da bi se izgradio. Smešten na 1950 metara nadmorske vsine bio je od velikog značaja za lokalnu zajednicu.

– Ostali smo zatečeni ovim tužnim prizorom koji nas je zatekao. Mnogo truda i rada uloženo je u ovaj planinarski dom, a sada je ostalo samo zgarište. Jedino što znamo jeste da je jedna osoba to zapalila, jer su ostali tragovi i i vide se da je nakon učinjenog dela osoba se uputila peške ka selu Draga, kažu za RINU u Planinarskom društvu Beleg.

Dodaju da su sve sami radili i gradili i da je zbog toga tuga kad na mestu gde su bili objekti, sada vide zgarište.

– Sve je ovo podignuto volonterski, svako je uložio koliko je mogao u izgradnju. Ostavili smo ovde sate i sate, pa nas je baš sve pogodilo. Ipak, kako smo ga podigli jednom, tako ćemo ga i sad, nadamo se uz pomoć lokalne zajednice, podići i drugi put, kažu u ovom planinarskom društvu.

Oni pozivaju sve ljude ako imaju bilo kakvu informaciju vezanu za ovaj slučaj da im odmah jave, kako bi pronašli vinovnike ovog zlodela.
Anonimnost je zagarantovana, a nagradižemo svaku informaciju koja nam može pomoći u rasvjetljavanju ovog slučaja”, poručilu su iz društva Beleg.

(Pančevac/RINA)

IZBEGNUTA TRAGEDIJA kod Tutina: Deca pronašla bombu, pa je aktivirala igrajući se sa njom

UČITELJ IZ TUTINA NE ODUSTAJE Dodatno opremio učionicu za svoje đake! Sada je pravi mali raj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.