Kiki Lesendrić PAO SA 5 METARA VISINE! Žestoko se POVREDIO, a sve zbog jedne MAČKE

13:39

11.05.2024

Podeli vest:

printscreen/YT

Čuveni pevač i gitarista, Kiki Lesendrić pao je sa 5 metara visine i povredio rame! Sve se desilo prilikom pevačevog pokušaja da spasi svoju mačku sa drveta. Zbog toga već neko vreme ne može lagodno da se bavi onim što obožava da radi – igranjem tenisa.

– Nešto sam povredio rame, pa sam malo posustao. Spašavao sam mačku sa drveta, mačka je pobegla u krošnju, a ja sam fljusnuo na zemlju. Pukao mi je jedan mišić – rekao je frontmen grupe „Piloti“ i dodao:

– Tako je, peo sam se na drvo ispred studija. To je moja mačka i očekivao sam da će nekako da siđe. Međutim, bila je uplašena. Čitavih 6 do 7 dana je bila u krošnji dok nisu došli pravi Aca „Rescue Team Serbia“ i spasli je profesionalno.

Kaže da nije bio svestan opasnosti kojoj se izložio.

– Kada mi je objašnjeno da sam mogao da se polomim, kao i većina ljudi kada pokušava da spase mačke sa drveta, što se često dešava, i da budem mnogo teže povređen. To je 5 metara, tolike su bile merdevine, od 5 metara, dok sam došao do nje i onda se to zaljuljalo sve i – rekao je Kiki za Grand.

Kao mladić se često peo na drvo, pa nije ni pomislio da bi nešto moglo da pođe po zlu.

– Bio sam padobranac u 63. padobranskoj, mi znamo da padnemo, tako da mi od samog pada nije bilo ništa. Ali grana je pukla za koju sam se ukeb’o i otišla je ruka -rekao je Kiki.

Na kraju, poručuje da je njegova mačka – dobro
– Mačka je super, jedino što nisu super moji rezultati u teniskoj rekreativnoj ligi, ali nema veze. Najvažnije je u mom slučaju učestvovati, što bi rekao Pjer de Kuberten. Sada imam fiziotrerapije, puno mi je pomogao Miljan, terapeut Novaka Đokovića, kao i Peđa. Brinu se oko toga da mi bude bolje. I stvarno mi je bolje i to puno. Mogu da igram tenis iako nisam potpuno fit, ali to zahteva izvesno vreme , jer rame je možda i najteže za povredu – rekao je Kiki.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.