USPEŠNO ZAVRŠEN KARATE TURNIR U PANČEVU

Takmičili su se tamičari iz 41 kluba od čega 3 kluba iz Rumunije, dva iz Bosne i Hercegovine i 36 klubova iz Srbije, Pančevo je predstavljao KK Mladost

15:10

13.05.2024

Podeli vest:

KK Mladost

U Pančevačkoj hali sportova sportova održan je 24. Po redu međunarodni karate turnir „Mladost 2024“ Tehnički organizator je bio karate klub Mladost uz veliku pomoć službenih lica iz Karate saveza Vojvodine i Karate federacije Srbije.

Takmičili su se tamičari iz 41 kluba od čega 3 kluba iz Rumunije, dva iz Bosne i Hercegovine i 36 klubova iz Srbije.

Učešće je uzelo 400 takmićara u muškoj i ženskoj konkurenciji u katama i borbama pojedinačno i ekipno u eurasnim kategorijama od poletaraca do veterana.

Najuspešniji u kategoriji veterana bili su: Snežana Marković iz KK Mladost, Srđan Brkić iz KK Vazduhoplovac iz Beograda i Milorad Kostić u borbama iz KK Mladost iz Nove Pazove.

Među seniorima najuspešniji su bili Aleksandar Vućkoviž iz KK pobedni iz Beograda, Bogdan Milenković iz MB sporta Beograd i Dimitrije Emanuel iz KK Mladost Pančevo.

Najuspešnija seniorka u borbama bila je Džejna Muratović iz Bosne i Hercegovine,
najuspešnija seniorka u katama bila je Teodora Žigurski iz KK Kinder Beograd,
najuspešniji tim seniorki u katama bio je tim iz KK Kinder Beograd, dok su najuspešniji juniori su bili iz KK Front Stara Pazova, kao i juniori iz KK Grifonis iz Rumunije. Najuspešne ekipe kadeta u ženskoj i muškoj konkurenciji bile su iz KK Vitez iz Beograda.

Među članovima karate kluba Mladost najuspešniji su bili: Dimitrije Emanel, Jovana Panić, Đorđe Matevski, David Markov, Filip Vujinović, Miloš Čogurić, Iva Rakić, Mladen Rim, Snežana Marković, Maijan Vuković, Danilo Miletić i Katarina Kazanegra.

Najuspešniji klub je bio karate klub Pobednik 011 Beograd iz kojeg su i najuspešniji takmičar i takmičarka: Aleksandar Vučković i Nada Macura. Drugo mesto je zauzeo karate klub Vitez iz Bograda, a treće Klub Sho dan iz Temišvara iz Rumunije. Karate klub Mladost je kao domaćin bio van konkurencije u generalnom plasmanu.

– Veoma smo zadovoljni kako je turnir protekao, kao i odzivom naših prijatelja iz zemlje i inostanstva. Na turniru su učestovali vrhunski i još neafirmisani karatisti, tako da je cilj u potpunosti postignut. Naši takmičari su pokazali da su sposobni za najjača takmićenja. Zahvaljujem se svima koji su pomogli u organizaciji našeg turnira, zaključio je organizator Tihomir Makitan.

(Pančevac)

MLADOST 2024 Održan karate turnir u Pančevu

PANČEVCI NIŽU USPEHE Karatisti KK Mladost uspešni na Kupu Borca i Kupu Šampiona

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.