Maja Vitman na Sodari: Osmesi mališana nam daju vetar u leđa

Sodara je još jedno naselje u Pančevu koje je dobilo dečje igralište. Površina igrališta je 600 metara kvadratnih, a iz budžeta grada je za 8 dečjih igrališta, koliko je urađeno, opredeljeno 65 miliona dinara.

22:09

30.05.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Sodara je još jedno naselje u Pančevu koje je dobilo dečje igralište. Površina igrališta je 600 metara kvadratnih, a iz budžeta grada je za 8 dečjih igrališta, koliko je urađeno, opredeljeno 65 miliona dinara. Sa ovom politikom se nastavlja te će sva sela na teritoriji grada dobiti igrališta sa potrebnom spravama.

Vođeni idejom da su osmesi dece najbitniji i da na najmlađima svet ostaje Grad Pančevo ovu godinu obeležava sa najviše ulaganja za decu. Osim za igralište na pančevačkom keju, budžetom grada opredeljeno je 65 miliona za 8 novih dečjih igrališta. Jedno od njih je na Sodari površine 600 kvadratnih metara. Deca nisu krila zadovoljstvo, a nisu ni mogla da odole te su već po postavljanju igrališta prionula na posao.

„Osmesi mališana nam daju vetar u leđa. Srećni smo što smo ispunili očekivanja naših sugrađanki i sugrađana koji su nam se javljali i imali sugestije. Budžetom za ovu godinu pored radova na igralištu za decu na Pančevačkom keju, opredelili smo i 65 miliona za 8 novih dečjih igrališta. Nestrpljenje mališana i njihova razdraganost za ove radove da se završe što pre ukazuju da smo napravili pun pogodak sa izborom sprava i doveli im moderna igrališta kao što imaju centralni gradski park, Američke zgrade i Narodna bašta i to kod njih, u njihovom okruženju“, rekla je gradska menadžerka Maja Vitman.

„Danas smo u srcu Sodare, i zaista srce jako kuca, jer sreća dece je i naša sreća.
Sodara danas dobija novo dečije igralište površine 600 m2 sa velikim brojem sprava za raznovrsne igre. Vodili smo računa o svim uzrastima i svim potrebama. Želja svih nas se ostvarila, a mi nastavljamo sa radovima i na drugim lokacijama. Juče smo otvorili ovakvo igralište na Kotežu 2, a radovi su u toku na Strelištu na dve lokacije, Kotežu 1, u naselju Mladost na dve lokacije i na Tesli pored vrtića “Bambi”.
Pančevo sutra je bolje mesto za život svih Pančevki i Pančevaca i zato samo zajedno smo jači i uspešniji. Naši višegodišnji razgovori sa građanima i saradnja sa Mesnim zajednicama pokazuje višegodišnje zalaganje koje je urodilo plodom. Odgovorni smo i zahvalni svima na svim sugestijama i primedbama, jer samo tako možemo raditi, unaprediti i radovati se budućnosti koja je već sutra. Naša naseljena mesta, pored Starčeva i Omoljice gde smo postavili igrališta za decu, u toku
leta će imati igrališta kao u gradu i to u Banatskom Novom Selu, Kačarevu, Jabuci, Glogonju, Dolovu, Banatskom Brestovcu i Vojlovici“, rekla je Maja Vitman i zahvalila se  svim sugrađanima na strpljenju i učešću na izboru lokacija.

Ovog, kao ni drugih projekata ne bi bilo da nije bilo udruženjih snaga svih aktera ove, ali i ostalih priča koje čine Pančevo onim što jeste danas.

Prilikom postavljanja ovog igrališta vodilo se računa o potrebi sve dece.

Grad Pančevo naporno je radio za potrebe svih svojih sugrađana kako bi oni uživali u svim benefitima za koje su se čelnici potrudili da im obezbede.

U budućnosti grad Pančevo nastavlja da ulaže u dečje osmehe, njihovu budućnost, a njihove potrebe stavlja ispred svega.

(Pančevac)

PANČEVCI POBEDILI INĐIJU 2:1: FK Železničar na korak do opstanka u Super ligi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.