UOČITE PROBLEM Rupe iza investitora: Pazi da se ne spotakneš!

12:14

17.06.2024

Podeli vest:

Pančevac
Ulica braće Jovanovića - Vraćeno u prvobitno stanje?

Da li je rupa stvarno zatrpana ili je „poluzatrpana”? Šta stvarno znači da je investitor dužan da javnu površinu nakon radova vrati u prvobitno stanje? Ove tri fotografije su snimljene na razdaljini od svega 200 metara. Očigledno je da „Telekom” nikada za sobom nije počistio, iako je i Grad bio primoran da baš zbog njih pre skoro dve godine dopuni Odluku o opštinskim putevima i ulicama, kako bi svim investitorima objasnio šta znači vraćanje u prvobitno stanje. Ali i dalje, što se da videti na gornjoj fotografiji u Ulici braće Jovanovića, dobro ćete se protruckati na biciklu preko kanala koje su ostavili za sobom.

„Ostai“ i iza velikih investitora i investitora-građana (gornja fotograifja: Kočina ulica, dve donje fotografije: Ulica braće Jovanovića)Pančevac

Ipak, druga dva snimka, u istoj i susednoj Kočinoj ulici, svedoče da „Telekom” nije kriv za sve. Građani investitori očigledno nisu ni pokušali da izravnaju svoje rupe. Pa bi možda, zbog opasnosti od uganuća, spoticanja, problema majki s kolicima…, „neko” možda mogao i da primeni već utvrđena pravila normalnog ponašanja.

(Pančevac/N. S.)

UOČITE PROBLEM Lepotica zrela za umivanje

UOČITE PROBLEM Rupa vreba nogu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.