NOV KOLOVOZ, PEŠAČKE STAZE I PARKING MESTA Radovima u Josifa Marinkovića i Bratstva jedinstva počinje rekonstrukcija saobraćajnica!

15:08

16.02.2023

Podeli vest:

printscreen

Radovima u ulicama Josifa Marinkovića u naselju Tesla i Bratstva Jedinstva u naselju Vojlovica, počela je sezona rekonstrukcija saobrćajnica u Pančevu.

Putari će u Učici Josifa Marinkovića raditi na delu ulice od Aksentija Maksimovića do ulice Oslobođenja. Izgradiće se nov kolovoz širine 3,5 metra za jednosmerni saobraćaj sa svim kolskim priključcima za objekte u ulici, obostrane pešačke staze širine 1,6 metara, podužna parking mesta. Takođe, nastaviće se radovi na izgradnji atmosferske kanalizacije, rekonstrukcija vodovodne mreže, fekalne kanaliacije sa priključcima, a biće postavljeni i novi stubovi javnog osvetljenja sa LED svetiljkama.

Saobraćajnica Bratstva Jedinstva biće cela rekonstruisana. U obe ulice JKP „Zelenilo“ Pančevo posadiće stabla, ukrasno šiblje i travnjake i tako ozeleniti prostor.

Reč je o radovima definisanim projektima o javno privatnom partnerstvu, koji su počeli prošle godine i imali ravnomerni odnos prema gradskim i seoskim mesnim zajednicama. Do sada su  urađene 164 ulice, odnosno 82,5 kilometara puteva i 10,5 kilometara trotoara.

 

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.