GROBARI PRETUKLI NAVIJAČE ŠERIFA U BEOGRADU Nisu imali nikakva obeležja kluba i krenuli su u prodavnicu! Četvorica završila na VMA

12:36

23.02.2023

Podeli vest:

printscreen/yt: GROBARI.NET

Ružne scene viđene su na beogradskim ulicama noć pred revanš susret između Partizana i Šerifa. Naime, Grobari su presreli, a potom i pretukli navijače Šerifa, koji su došli u Srbiju kako bi bodrili svoj tim u revanš meču Lige konferencija protiv crno-belih.

Naime, sve se odigralo oko 21 čas nedaleko od stadiona „Rajko Mitić“, na parkingu ispred jednog supermarketa u Bulevaru Oslobođenja. Prema informacijama, više navijača crno-belih pretuklo je četvroticu simpatizera moldavskog kluba, od kojih su dvojica završila na VMA.

– Krenuo sam u prodavnicu kada se odjednom pojavila gomila momaka. Izbila je tuča u kojoj se čuo ruski i neki drugi jezik, a potom su se začule policijske sirene – rekao je jedan od slučajnih prolaznika.

Po pozivu građana, intervenisao je veliki broj pripadnika policije.

– Navijači Šerifa nisu imali nikakva obeležja i krenuli su u prodavnicu. Na parking su ih sačekali kako sumnjamo navijači Partizana i jednostavno pretukli. Dvojica gostiju su sa povredama prevezena na VMA gde im se ukazuje pomoć. Njihovi drugovi prošli su sa lakšim povredama i bili su više uplašeni, ali su odbili medicinsku pomoć. Pregledani su snimci svih nadzornih kamera i imamo indicije ko su vinovnici tuče pa se za njima traga. U istragu su uključene i kolege iz javnog reda i mira koji imaju iše iskustva a navijačkim grupama – rekao je izvor upućen u istragu.

Podsetimo, revanš meč između Partizana i Šerifa zakazan je za 18.45 u Humskoj.

 

(Pančevac/Telegraf)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.