Ćurčić i Cvetković nova pojačanja FK Železničar

19:02

04.07.2024

Podeli vest:

FB/FK Zeleznicar

Priliku da ovog leta u Pančevu uživate u fudbalu pre početka nove sezone Superlige Srbije imaćete već u subotu, 6. jula, od 19 sati, kada će Železničar na Sportskom centru „Mladost” ugostiti rumunski klub Csíkszereda Miercurea Ciuc ili samo Csíkszereda.

Reč je naravno o prijateljskom meču u kome će oba tima proveriti spremnost za nove izazove u predstojećem periodu. Gosti iz Rumunije igraju u tamošnjoj drugoj ligi, a dolaze iz mesta Miercurea Ciuc iz istočnog Erdelja.

Ulaz na utakmicu je slobodan, a sigurni smo da naši navijači neće propustiti ovu priliku da nas bodre sa tribina.

Dizelka“ se pojačava u svim linijama tima. Doveli su pojačanje među stativama, formiran je dobar odbrambeni bedem, ojačan je napad, a vodi se računa i o sredini terena. Čelni ljudi pančevačkog superligaša rade odličan posao.

Vezni igrač Mako Ćurić i krilni napadač Stefan Cvetković novi su fudbaleri pančevačkog Železničara.

Ćurčić, izdanak škole Crvene zvezde, u Pančevo dolazi iz Grafičara, gde je ostavio fantastičan učinak. Momak koji je rođen 17. avgusta 2003. godine već se pokazao i u Željinom dresu, jer je bio strelac na utakmici protiv ruskog Černomoreca, svakako će predstavljati pravo osveženje u redovima našeg tima.

Cvetković je rođen 12. januara 1998. godine u Leskovcu, a iza sebe već ima zavidnu superligašku karijeru. Branio je boje Crvene zvezde, Grafičara, OFK Bačke, Metalca iz Gornjeg Milanovca, a Želju dolazi iz niškog Radničkog gde je takođe pružao zapažene partije. Stefan je bio i nezamenljiv član mladih selekcija naše zemlje, pa je bio reprezentativac Srbije u gotovo svim mlađim kategorijama.

Do početka superligaške trke ima sasvim dovoljno vremena da se formacija potpuno složi i da Želja već od starta počne da sakuplja bodove.

(Pančevac/Epančevo)

 

NOVI SAD Uhapšen saobraćajni policajac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.