BUDIMO HUMANI! Ukolko imate višak garderobe i obuće doneste je u prostorije Crvenog krsta Pančevo

11:37

24.07.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Vaše malo nekome znači mnogo. Ukolko imate višak garderobe i obuće doneste je u prostorije Crvenog krsta Pančevo i pomozite nekome ko se trenitno našao u teškoj životnoj situaciji.

U Crvenom krstu Pančevo svakog utorka su otvorena vrata za najugroženije sugrađane kojima je potrebna garderoba. Mogu da dođu i izaberu stvari, posteljinu, cipele pa ponekada i ortopedska pomagala i na taj način prevaziđu trenutnu životnu nedaću.

Za sve naše sugrađane koji mogu koji žele i kojima je potreban neki komad odeće ili odbuće. Podela je od 9 do 12 što naši sugrađani donesu tokom nedelje mi to izložimo utorkom i svako može da pronađe za sebe ukolko ima potrebe.

Svake srede u Crvenom krstu je organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi i dalje nedostaju skor sve krvne grupe što je uobičajena situacija koja se ponavlja svakog leta.

Krvi i dalje nema dovoljno nedostaje opšta krvna grupa kao i A krvna grupa ,Moramo da zamolimo naše sugrađane da se odazovu i dođu da daju krv,rekla je Jasminka Ristić. Često se zapitamo šta sa stvarima koje su nam višak možete ih svakog dana doneti u prostorije Crvenog krsta Pančevo koji se nalazi u ulici Žarka Zrenjanina . Važno je da stvari budu upotrebljive i i oprane.

(Pančevac/RTV Pančevo)

CRVENI KRST PANČEVO: Oko 50 đaka boravi na letnjem odmoru u Nišu i Vršcu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.