PAKLENI ŽREB Đoković protiv Nadala već u drugom kolu Olimpijskih igara!

11:49

25.07.2024

Podeli vest:

Printscreen/Tennis TV

U prvom kolu, Novak Đoković će igrati protiv Metjua Ebdena. Potom će u drugom kolu čeka igrati protiv boljeg iz duela Rafaela Nadala i Martina Fučoviča iz Mađarske!

Poznat je raspored za sve srpske olimpijce, a Novak je doputovao u Pariz posle priprema u Crnoj Gori. Obratiće se i javnosti u četvrtak od 12 časova.

Pored Novaka Đokovića, na konferenciji će govoriti i vaterpolista Nikola Jakšić, odbojkašica Tijana Bošković, Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Đorđe Višacki, generalni sekretar OKS-a i Sonja Vasić, šef misije.

Inače, sredu su obeležila dva otkaza, Janik Siner neće igrati u Parizu. Siner je svoju odluku obrazložio zdravstvenim problemima i istakao da i pored ogromne želje neće biti u prilici da predstavlja Italiju na najvećoj sportskoj smotri.

Nakon toga, odustao je i Holger Rune. Šesnaesti igrač na ATP listi ima problem sa povredom zgloba, pa je uz konsultacije sa lekarskim timom odlučio da preskoči turnir koji će biti održan na terenima Rolan Garosa u Parizu.

(Pančevac/Novosti)

NAJBOLJI REKET SVETA SE POVUKAO SA OI Đoković prvi nosilac u Parizu

RADIKALAN POTEZ Đoković neće biti u olimpijskom selu, srpski as želi mir i fokus

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.