DOLOVO: Mlade rukometašice ubedljivo pobedile ekipu iz Vrbasa

13:57

24.09.2024

Podeli vest:

FOTO: ŽRK "Dolovo"

Ženska mlada rukometaška dolovačka ekipa je  22. septembra, u lokalnoj balon hali, u prvom kolu Druge rukometne lige, pojačana s pet iskusnijih igračica, pobedila ekipu „Vrbasa“ rezultatom 31:23.

Od samog početka domaća ekipa bila je u vođstvu i predvođena dugogodišnjom kapitenkom Ivanom Stanković prvo poluvreme završila je vođstvom 16:12.

Trener Vladimir Vemić ukazao je poverenje svim igračicama, a pored kapitenke, istaknute u igri bile su i mlađano krilo Iva Šaponja, kao i iskusne Jovana Pavlov i Maša Stojiljković.

Mlade golmanke Andrea Stojmenović i Jovana Dimitrijević takođe su bile na visini zadatka, zajedno skupivši petnaestak odbrana.

U sledećem kolu ekipa gostuje u Sonti, dok devojčice uzrasta Ž-14 startuju takmičenje u svom rangu gostovanjem u Zrenjaninu, gde će odigrati utakmice protiv vršnjakinja iz ŽRK-a „Spartak“ iz Debeljače i ŽRK-a „Jabuka“.

Ambicije mlade ekipe uzrasta Ž-14 su prolaz u Super ligu Vojvodine i ponavljanje prošlogodišnjeg uspeha, kada je ekipa zauzela treće mesto u konkurenciji svih ženskih pionirskih ekipa u Vojvodini, nakon čega je izborila plasman na Državno prvenstvo, saopštilo je ŽRK „Dolovo“.

(Pančevac/J. Filipović)

ČETVRTI VEZANI TRIJUMF DOLOVAČKIH RUKOMETAŠICA Pobedile Lehel iz Mužlje i Spartak iz Debeljače u Ligi Vojvodine!

RUKOMETAŠI DOLOVA SA 36:29 BOLJI OD CREPAJE: U sledećem kolu protiv ekipe iz Putinaca

BONUS VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.