CICIPAS LAKO PREKO ČEHA DO POLUFINALA AO! Za finale igra protiv Rusa Hačanova koji je prošao u sledeće kolo nakon predaje Korde

14:27

24.01.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Stefanos Cicipas se plasirao u polufinale Australijan opena pobedom protiv češkog tenisera Lehečkog rezultatom 3:0.

Cicipas je bez većih problema izborio polufinale Melburna, pobedio je Lehečku sa 3:0 (6:3,7:6,6:4).

Na samom startu prvog seta Stefanos je napravio brejk, i bez većih problema set priveo kraju. U drugom setu svako je držao svoju servu, otišlo se u tajbrejk, a onda je Grk dodao gas i preslišao Lehečku sa 7:2.

Treći set je delovao rutinski za Stefanosa sve do 3:3 u gemovima, kada je servis stao, Čeh je imao tri brejk lopte ali je četvrti nosilac uspeo da spase sve tri, da bi tri gema kasnije uspeo da brejkne Lehečkog i tako upiše pobedu.

Grk će u polufinalu Grend slema u Melburnu igrati protiv Karena Hačanova koji se ranije danas plasirao u polufinale jer mu je Sebastijan Korda predao meč u trećem setu zbog povrede.

 

(Pančevac/Novosti)

NOVAK DOBIO SAVRŠENI TERMIN Evo kada Srbin nastavlja pohod ka tituli protiv Rubljova! Četvrtfinale se igra u terminu koji odgovara Srbiji!

MISLILI SU DA JE RUSKA ZASTAVA! Obezbeđenje nije htelo da pusti Novakove navijače! Optužili su Srbe za mržnju, a jednog nazvali IDIOTOM! VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.