NOVAK OSTAJE BROJ 1 DO DALJEG Karlos Alkaras se povukao sa mastersa u Monte Karlu! Đoković će imati priliku da učvrsti svoju poziciju!

17:56

04.04.2023

Podeli vest:

Ljubitelji tenisa nadali su se da će u Monte Karlu imati priliku da gledaju Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Ipak, to neće biti slučaj zbog odustajanja Španca.

To će pomoći Srbinu ne samo da lakše dođe do trofej, već i da učvrsti mesto na čelu ATP liste.

Momak iz Mursije je odlučio da se povuče sa pomenutog mastersa zbog problema sa povredom. Isto su učinili Rafael Nadal i Feliks Ože-Alijasim, pa je praktično jedna prava pretnja našem asu Danil Medvedev, ali poznato je koliko Rus ne voli da igra na šljaci.

Odustajanje Alkaraza znači da će Nole sigurno ostati na čelu ATP liste i posle nadmetanja u Kneževini. On brani samo 45 bodova i jedino je 19-godišnjak mogao da ga svrgne sa prve pozicije.

 

(Pančevac/Novosti)

ĐOKOVIĆ NASTAVLJA DA VLADA TENISOM Nakon dve nedelje Novak se ponovo vratio na mesto broj jedan! Pogledajte kako od danas izgleda ATP lista!

NOVAK PONOVO MOŽE U AMERIKU Senat izglasao ukidanje vanrednog stanja! Đoković će moći da nastupi na letnjoj američkoj turneji!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.